Abja turg kogub uue juhtimise all vaikselt hoogu

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Kolmapäeva ennelõunal kaubeldi Abja turuplatsil rõivastega, mis olid laotud müüja enda püstitatud lettidele. Kauplejatele mõeldud turukioskid seisid tühjana.
Kolmapäeva ennelõunal kaubeldi Abja turuplatsil rõivastega, mis olid laotud müüja enda püstitatud lettidele. Kauplejatele mõeldud turukioskid seisid tühjana. Foto: Marko Saarm

Hiljuti läbis uuenduskuuri Abja-Paluoja turuplats, mis selle haldaja ja vallavanema sõnul on elavas kasutuses. Sealsamas kõrval valla omanduses olevas hoones pole siseturg veel korralikult käima läinud.

Mulgi vallavanema Imre Jugomäe sõnul tehti korda Abjas oleva turuplatsi pinnas ning samuti paigaldati sinna uued müügiletid, sest vana plats ja müügilett olid tugevalt amortiseerunud. «Varjualune oli ära mädanenud ja ka silmale oli see väga ebameeldiv vaadata. Asfaldisse olid kohati juba augud tekkinud ja see oli murenenud,» kirjeldas ta.

Turuplatsi uuenemine parandab vallavanema hinnangul kesklinna ilmet ja annab paremad tingimused nii kaupmeestele kui ka ostjatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles