Pandeemia Viljandi randadest inimesi ei peletanud

Alice Lokk
, reporter
Copy
Rannahooaja lõpuni on jäänud vähem kui kaks nädalat. Kolmapäeva lõuna ajal võis Viljandi järve ääres näha küllaldaselt inimesi suplemas ja päikest nautimas.
Rannahooaja lõpuni on jäänud vähem kui kaks nädalat. Kolmapäeva lõuna ajal võis Viljandi järve ääres näha küllaldaselt inimesi suplemas ja päikest nautimas. Foto: Marko Saarm

Viljandi rannavalvuritel läks augusti lõpuga otsa saav suplushooaeg töiselt ning koroonaviiruse tõttu rannad tühjaks ei jäänud.

Viljandi ja Paala järve ääres korda valvava turvafirma G4S lõuna piirkonna rannavalvejuht Argo Raag ütles, et kuna ilm on olnud hea, on rahvast rannas olnud palju. «Rannailma teevad ikkagi päike ja soe vesi ning sel hooajal on seda jagunud. Ei olnud see aasta koroona ega muude asjade tõttu rahvahulgalt väiksem,» rääkis ta.

Raagi sõnutsi on rannavalvurid Viljandi randades pidanud tegelema üsna tavaliste murede lahendamisega. «On klaastaaraga inimesed, kellele teeme märkuse. Palju on olnud ka lemmikloomaga randa tulnud inimesi, kellele peab märkuse tegema, et lemmiklooma koht ei ole seal, kus teised inimesed päevitavad,» rääkis Raag. «Rannavalvuri igapäevane töö ongi jälgida, kes ja millises olekus randa tuleb, ning siis vastavalt tegutseda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles