TANTSUNÄDAL ⟩ Septembri hakul saab neli tundi järjest tantsu vihtuda

Alice Lokk
, reporter
Copy
Tantsunädalal saab näha teatri Sõltumatu Tantsu Lava tantsulavastust «Sinust saab tantsija», mida on esitatud ainult üks kord. Pildil on Katariina Unt (esiplaanil) ja Helen Reitsnik.
Tantsunädalal saab näha teatri Sõltumatu Tantsu Lava tantsulavastust «Sinust saab tantsija», mida on esitatud ainult üks kord. Pildil on Katariina Unt (esiplaanil) ja Helen Reitsnik. Foto: Joosep Pank

Aprillis ära jäänud Viljandi kultuuriakadeemia tantsunädal stardib augustikuu viimasel päeval. Lisaks tantsuetendustele ja töötubadele on seal kõikidel võimalik osa võtta neli tundi järjest kestvast tantsuüritusest.

Tantsunädala korraldaja ja akadeemia tantsupedagoogika lektor Anu Sööt rääkis, et algselt oli neil kavas muu hulgas ka kaheksatunnine tantsumaraton, mis oleks olnud järg Tallinna teatri Sõltumatu Tantsu Lava iga-aastastele maratonidele. Sinna oli kutsutud osalema inimesi Viljandimaa puuetega inimeste nõukoja eri liitudest. Et vältida pandeemia levikut ja tagada kõigile ohutus, otsustati maraton asendada neljatunnise «Non-stop tantsuga», mida võib välja tuua tantsunädala ühe erilisema üritusena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles