Robotiga kanu kantseldamas

Üllar Priks
, reporter
Copy
Toomas Tikk on mees, kes end mikroskeemide maailmas koduselt tunneb. Pildil tehnikafänni enda projekteeritud valguse dimmerlüliti. Trükkplaat on pärit Hiinast, ülejäänud jupid Euroopast. Dimmer ühendub arvutivõrku ja seda saab juhtida eemalt mobiililt või arvutist. Lihtne!
Toomas Tikk on mees, kes end mikroskeemide maailmas koduselt tunneb. Pildil tehnikafänni enda projekteeritud valguse dimmerlüliti. Trükkplaat on pärit Hiinast, ülejäänud jupid Euroopast. Dimmer ühendub arvutivõrku ja seda saab juhtida eemalt mobiililt või arvutist. Lihtne! Foto: Erakogu/Kollaaž

Toomas Tikk on juhtmete, mikroskeemide ja transistorite vastu huvi tundnud maast madalast. Nüüd, aastaid hiljem, on mehe hobi ja töö tihedalt seotud. Tiku päevad mööduvad vana helitehnikat remontides ning põnevate infotehnoloogiliste erilahenduste kallal pead murdes.

Toomas Tikk on pärit Kolga-Jaani külje alt, kuhu tema vanaema isa omal ajal savimaja ehitas. Nüüd on vahepeal pealinnas päevi mööda saatnud mees ringiga tagasi jõudnud ning üritab ajalooga elamist oma käe järgi uhkemaks kõpitseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles