Linna üüriturult leiab kortereid viiekordse hinnavahega

Eget Velleste
, reporter
Copy
Praegusel hetkel on kinnisvaraportaalides Viljandissesaadaval enam kui mõnikümmend üürikorterit. Nende hinnad varieeruvad 110- 610 euro vahel.
Praegusel hetkel on kinnisvaraportaalides Viljandissesaadaval enam kui mõnikümmend üürikorterit. Nende hinnad varieeruvad 110- 610 euro vahel. Foto: Marko Saarm

Kinnisvaraprotaalide pakkumiste kohaselt võib Viljandis leida endale üürikodu hinnaga 110–610 eurot kuus. Enam kui viiekordse hinnavahe sisse jääb mõnikümmend pakkumist. Keskmine hind on 250 euro kandis.

Hinnalt soodsaim pakkumine pärineb portaalist kv.ee, kus kuulutatakse, et Malmi tänav 8 kortermajas saab rentida 16-ruutmeetrise paiga 110 euro eest kuus. Keskküttega ühetoalise korteri seisukorda hinnatakse keskmiseks. Korter üüritakse välja ilma maakleri- ja lepingutasuta.

Kalleim üürikorter asub Viljandis Paala järve vahetus läheduses. Kahetoalise ning 45 ruutmeetri suuruse elupinna üürihind on 610 eurot kuus ning selle eest lubatakse renoveeritud korterit, mis on sisustatud kvaliteetse mööbli ja tehnikaga. Elamisele lisab vunki kohaliku disainiga käsitöömööbel. Elutuppa on asetatud kaks silmaga tugitooli ning magamistuppa musta-punasega sametine tool. Korterist avaneb vaade Paala järvele. Ühe kuu üürisummale lisanduvad maakleritasu ning tagatisraha.

Ruutmeetri hinnalt on soodsaim pakkumine Viljandis Tartu tänav 30 hoones, kus renditakse kolmetoalist elektriküttega korterit. Üür on 220 eurot kuus ning ruutmeetri hind on 3,33 eurot.

Mööblit tubades nähtavasti ei ole. Üürnikule pakutakse õue kasutamise võimalust.

Kalleima ruutmeetri hinnaga korter on saadaval Tartu tänav 15a, kus äri- ja elamuhoones pakutakse 13 ruutmeetri suurust ruumi 250 eurot eest kuus. See teeb ruutmeetri hinnaks 19,20 eurot.

Kuulutuse kohalselt paigaldatakse ruumi köögimööbel, elektripliit, külmkapp ja õhupuhasti. Pesemisvõimalus avaneb kõrval koridoris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles