Rohu sees peidus olev žiletitera vigastas koera

Alice Lokk
, reporter
Copy
Männimäe kettagolfi raja lähistelt muru seest leitud žiletitera vigastas koera.
Männimäe kettagolfi raja lähistelt muru seest leitud žiletitera vigastas koera. Foto: Kuvatõmmis

Teisipäeva õhtul sai vigastada Männimäel kettagolfiraja lähedal omanikuga jalutav koer, kes astus rohus olevale žiletiterale.

Viljandlane Kristi Niit kirjutas sotsiaalmeedias oma seinale postituse, kus palub koeraomanikel olla ettevaatlik Männimäel Hiie puiesteel mändide vahelt rohu seest leitud žiletiterade pärast. Rohu sees oli maas kaks žiletitera. Esimese leidis ta ise, kuid teine vigastas õnnetult tema koera Turbot. 

Niit helistas pärast vigastuse tekkimist loomade kiirabisse, kust anti nõu, kuidas haava hooldada, ja kästi koera jälgida. Omaniku sõnul astus koer žileti käppa poolviltu, nii et tera lõikas sisse ühte käpavarbasse. "Teine žileti ots oli suuremat käpapatja nurgaga lõiganud. Veega loputamisel tuli hästi palju verd, aga see jäi suhteliselt kiiresti kinni," rääkis ta. Omanik jälgib koera ning kolmapäeval on plaanis käppa näidata arstile.

Niidu sõnul tundus koer end ise hästi tundvat. Otseselt valus ei paistnud tal olevat, kuid ta peitis käppa omaniku eest.

Niit pole varem Männimäel koeraga jalutades žiletiterasid maast leidnud. "Olen sealt klaasikilde ära korjanud ja katkise pudelikaela. Rohkem pole seal miskit ohtlikku silma jäänud."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles