Pärnus selgusid värsked Balti meistrid

Priscilla Õmblus
Copy
Möödunud nädalavahetusel Pärnus peetud võistkondlikel Balti meistrivõistlustel sai Kelly Heinpõld vasaraheites maha uue isikliku tippmargiga (63.16), mis algselt loeti Eesti uueks U18 vanuseklassi rekordiks. Hiljem tuli välja, et rekordiks seda pidada ei saa.
Möödunud nädalavahetusel Pärnus peetud võistkondlikel Balti meistrivõistlustel sai Kelly Heinpõld vasaraheites maha uue isikliku tippmargiga (63.16), mis algselt loeti Eesti uueks U18 vanuseklassi rekordiks. Hiljem tuli välja, et rekordiks seda pidada ei saa. Foto: Marko Mumm

Möödunud nädalavahetusel olid Pärnu staadionil U18 ja U20 vanuseklassi võistkondlikud Balti riikide meistrivõistlused, kus staadionil käis ka siitkandi sportlasi, kes pälvisid värske Balti meistri tiitli, nende seas Kelly Heinpõld vasaraheites, Marten Roasto teivashüppes ja Gedly Tugi odaviskes.

Kui noorem, U18 noortekoondis oli hõbeda vääriline, siis U20 koondis oli kulda väärt.

U18 koondise eest võistelnud Kelly Heinpõld heitis Pärnus kohe esimesel katsel isiklikuks rekordiks 61.26 meetrit. Tema teisel katsel saadud veelgi parema tulemusega tekkis treener Tiit Aru vahendusel aga kurioosne olukord – algselt Eesti rekordiks tunnistatud 63.16 meetrit siiski rekordina arvesse ei läinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles