Vaata ja kuula. Viljandi bänd avaldas uue videosingli

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Viljandi ansambli think twice moodustab kaks liiget: Ako Lehemets (vasakul) ja Henri Roht.
Viljandi ansambli think twice moodustab kaks liiget: Ako Lehemets (vasakul) ja Henri Roht. Foto: Erakogu

Viljandi kahemehebänd think twice avaldas teise videosingli loole "nosy," mis viib kuulajad muusikute sõnul rändama koroonakriisi ajal tekkinud inimsuhete keerulistele radadele.

Ansambli kitarrist Henri Roht ütles, et koroonakriisi ajal sündinud "nosy" räägib inimsuhete ja hoolivuse keerulisest dünaamikast argielulistes olukordades, kus nina ees peituv lahendus võib mõttekäikude virvarri tõttu tunduda kättesaamatu ning viia uute probleemideni.

Lugu valmis bändiliikmete sõnul ülima kergusega, aga vallandas omakorda pingeid. "Kõik on peas kinni," kirjutasid muusikud pressiteates ja lisasid, et sel korral nad õnneks oma pisimuredesse ei uppunud ning näo pidid kaotama vaid video filmimise ajaks.

Bändi viimane avaldatud lugu jääb peaaegu aastatagusesse aega ning think twice pole vahepeal digikanalites eriti aktiivne olnud, seega on nad pigem pühendunud värske loomingu avaldamisele.

Trummar Ako Lehemetsa sõnul unistab kooslus ka täispika albumi välja andmisest. "Loodetavasti tuleb ikka kaua tehtud kaunikene," avaldas Lehemets lootust.

Kaader muusikavideo filmimisest. Pildil (vasakult) Ako Lehemets, Henri Roht ja Kevin Kohjus.
Kaader muusikavideo filmimisest. Pildil (vasakult) Ako Lehemets, Henri Roht ja Kevin Kohjus. Foto: Erakogu

Lehemets tõdes, et neil oli kodus veedetud aja jooksul aega mõelda, mida omavahelise koostöö ja bändi juures lihvida, ning uut loomingut sepitseda. "Haiguse suhtes oleme negatiivsed, muusika ja harjutamise suhtes aga jätkuvalt positiivsed," võtsid mehed keerulise aja kokku.

Tandemi esimese muusikavideo "bittersweet" ja ka värske üllitise visuaalse poole taga on Viljandi juurtega filmimees Kevin Kohjus. "nosy" režissöörid on Henri Roht ja Ako Lehemets ise. Järgmist kontserti on bändimeeste sõnul oodata eesseisval sügisel ning lavalaudadele astub tõenäoliselt rohkem kui kaks liiget.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles