Torustiku ehitus paneb Kaalu ja Turu tänava ristmiku lukku

Üllar Priks
, reporter
Copy
Sissesõidukeeld
Sissesõidukeeld Foto: Pärnu Postimees

Uue haigla küttetorustiku ehitus Viljandis Turu tänaval on jõudnud sinnamaale, et jäänud on veel viimane töö, ristmiku ületus. Seepärast pannakse ristmik esmaspäeval, 3. augustil kinni ja nii jääb see järgmise nädala lõpuni.

Liiklejatel tuleb arvestada, et Kaalu tänavale pääseb läbi vanalinna ning Tallinna või Kiriku tänavalt. Turu tänava Tallinna ja Kaalu tänava vahelisele lõigule pääseb vanalinna kaudu Tallinna tänava poolt. Leola tänavalt keelatakse vasakpööre Kiriku tänavale, et vältida Leola tänavale tekkida võivaid seisakuid. Vanalinna pääsemiseks Paalalinna poolt tulles tuleks sõita Jakobsoni ja Koidu tänava kaudu. Kes soovib siiski Leola tänavalt Kiriku tänavale sõita, peab selleks tegema Ugala ringristmikul tiiru ja sooritama Leola tänavalt parempöörde. Vanalinnast välja sõita tuleks pigem Lossi tänava kaudu, ummikute tekkimiseks tuleks vältida Kaalu ja Kiriku tänava kaudu sõitmist.

Sõidukijuhtidel palutakse selles piirkonnas liikudes varuda aega ja kannatust ning kindlasti jälgida liiklusmärke. Niipea kui töö seda võimaldab, avatakse ristmik vähehaaval liikluseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles