Politsei otsib Tuleviku pallurite jalgrattad pihta pannud vargaid

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Politsei palub abi arvatavate rattavaraste tuvastamiseks.
Politsei palub abi arvatavate rattavaraste tuvastamiseks. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Esmaspäeval varastati Viljandi staadioni juurest parasjagu trenni tegevate jalpallurite jalgrattad. Politsei palub kodanike abi arvatavate rattavaraste tuvastamiseks.

Viljandi politseijaoskond postitas oma Facebooki lehele turvakaamera salvestused arvatavatest rattavarastest, kes esmaspäevase Viljandi Tuleviku esindusmeeskonna trenni ajal olid varastanud kaks duubelmeeskonna mängijate jalgratast.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk kinnitas, et 27. juulil varastati Viljandis Ranna puiesteel jalgpalliklubi juurest jalgrattad KTM ja Scott, mis olid lukustamata. Kahju on kokku 900 eurot. "On põhjust arvata, et need, kes on seal kaamerapildis, on varguse taga," lisas Virk.

Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi kogukonnajuht Marek Tiits sõnas, et duubelmeeskonna mängijad, kelle rattad varastati, olid tulnud esindusmeeskonnaga trenni tegema.

"Ma panen kõigile viljandlastele südamele, et ainult kogukondlikus valvsas koostöös saame alal hoida seda Viljandile ainuomast õhustikku, kus lukust lahti unustatud autouks ei tähenda varalist kaotust või kus trennilapsed jätavad oma ratta aia najale kerge südamega," ütles Tiits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles