Niigi pingelisele üüriturule hakkab lisanduma tudengeid

Tarvo Madsen
, Reporter
Copy
Viljandi tudengitele pakub üliõpilaselamuid mittetulundusühing Tartu Üliõpilasküla ning valikus on kaks maja: Väike tänav 6 (pildil) ja Jakobsoni 41. Mõlemas on kohad täis ja soovijad on pandud ootejärjekorda.
Viljandi tudengitele pakub üliõpilaselamuid mittetulundusühing Tartu Üliõpilasküla ning valikus on kaks maja: Väike tänav 6 (pildil) ja Jakobsoni 41. Mõlemas on kohad täis ja soovijad on pandud ootejärjekorda. Foto: Marko Saarm

Ehkki kooliaasta alguseni on veel veidi aega, on kahes Viljandi kultuuriakadeemia üliõpilaselamus kohad täis ja seega on mujalt tulijate ainus võimalus otsida endale üürikorter. Maaklerite kinnitusel on üüriturg Viljandis väike ja nõudlust on pidevalt rohkem kui kortereid.

Viljandi üüriturul silma peal hoidvad inimesed teavad, et iga kord enne kooliaasta algust tiheneb konkurents korterite pärast ja mõni eluase üüritakse välja lausa paari tunniga. Viljandis kinnisvaramaaklerina tegutsev Mario Karro ütles, et ehkki juulis ja augustis nõudlus üürikorterite järele veidi kasvab, on see siin pidevalt suur.

Praegu tema sõnul huviliste arvu suurenemist veel märgata pole. «Eks see sõltu sellest ka, kui palju mul vabu üürikortereid pakkuda on, aga telefonikõnede laviini veel ei ole. Võib-olla augustis hakatakse rohkem küsima,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles