Uue õppeaasta eel üliõpilaselamutes vabu kohti enam pole

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Viljandi tudengitele pakub üliõpilaselamuid mittetulundusühing Tartu Üliõpilasküla ning valikus on kaks maja: Väike 6 (pildil) ja Jakobsoni 41.
Viljandi tudengitele pakub üliõpilaselamuid mittetulundusühing Tartu Üliõpilasküla ning valikus on kaks maja: Väike 6 (pildil) ja Jakobsoni 41. Foto: Marko Saarm

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia tudengitel on nõudlus Viljandi üliõpilaselamute kohtade vastu tavapäraselt olemas ning koroonaviiru seda ei mõjutanud.

Akadeemia turundus- ja kommunikatsioonispetsialist Aet Seil ütles, et praeguseks on kõik vabad kohad välja pakutud ning paarkümmend taotlejat on ootejärjekorras.

Viljandi tudengitele pakub üliõpilaselamuid mittetulundusühing Tartu Üliõpilasküla ning valikus on kaks maja. Aadressil Väike tänav 6 on õppuritele 67 kohta ja Jakobsoni tänav 41 elamus 23 kohta. 

«Kultuuriakadeemia sisseastumisavalduste arv oli suur ja tundub, et eriolukord sisseastumisele mõju ei avaldanud,» lausus Seil. «Viljandi on endiselt populaarne koht, kus õppida, ning nõudlus üliõpilaselamute järele on samuti olemas. Akadeemia üliõpilaselamuid eelistatakse hea asukoha ja soodsa hinnataseme tõttu.»

Seil lisas, et eelmisel aastal taotles üliõpilaselamu kohti umbes sama palju inimesi ning siis olid kohad broneeritud augustiks. Toona jäi ootejärjekorda samuti mõnikümmend taotlejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles