«Pärimusa» otsis kitsastes oludes tasakaalu

Margus Haav
, reporter
Copy
Puuluup lubas Hiiu kanneldel ette kanda vaid oma parimad lood ning lisaks sellele, et pidas sõna, andis võimaluse sõna sekka öelda publikul. Pildil mikrofoniga pool Puuluubist ehk Marko Veisson.
Puuluup lubas Hiiu kanneldel ette kanda vaid oma parimad lood ning lisaks sellele, et pidas sõna, andis võimaluse sõna sekka öelda publikul. Pildil mikrofoniga pool Puuluubist ehk Marko Veisson. Foto: Elmo Riig

Reedel ja laupäeval Viljandis Teisel Kirsimäel tavapärase folgifestivali asemel peetud pärimusmuusika kontserdipäevad «Pärimusa 2.0» läksid korraldajate kinnitusel väga kenasti. Viljandi pärimusmuusika festivali pealikuna tuntud Ando Kiviberg märkis, et kuna programm oli mõlemal päeval sama, publik vahetus. Reedeks müüdi 1300 ja laupäevaks 1500 pääset.

«Oli aga ka neid, kes olid hoolimata kõigest kohal mõlemal päeval,» märkis Kiviberg. «Laupäeval oli rahvast rohkem. Eks reedeõhtune vihm võis inimesi vähem motiveerida. Igal juhul nägime, et kaalukat osa fännidest ilm ei huvita üldse ning nad on kohal iga ilmaga ja õiges varustuses.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles