Rannakäsipalli meistrivõistlustel osaleb rekordarv võistkondi

Priscilla Õmblus
Copy
8. augustil tuleb Eesti rannakäsipalli meistrivõistluste etapp Viljandi järve ääres. Foto, millel on palliga Viljandi HC peatreener Marko Koks, on tehtud mulluselt etapilt.
8. augustil tuleb Eesti rannakäsipalli meistrivõistluste etapp Viljandi järve ääres. Foto, millel on palliga Viljandi HC peatreener Marko Koks, on tehtud mulluselt etapilt. Foto: Elmo Riig

Laupäeval saavad Põlva järve ääres avapaugu Eesti rannakäsipalli meistrivõistlused, kus tänavu on rekordiliselt osalejaid: avaetapile registreerus kaheksas vanuseklassis 58 võistkonda.

«58 võistkonda on ikka muljet avaldav number, viimastel aastatel pole sellele ligilähedalegi jõutud. Küllap on COVID-19 tekitanud kõigis mängunälja. Eesti käsipallimaastikul tegutsevatest klubidest jäävad kõrvale vaid üksikud,» lausus avaetapi peakorraldaja Kalmer Musting ning nentis, et korraldajad seisavad nüüd paraja proovikivi ees. «Rannakäsipalli spetsiifika tõttu pole ajakava tegemine lihtne. Loodame viiel väljakul kõik kenasti jooksma saada, ehkki üheksatunnine võistluspäev on koormav nii palluritele kui ka korraldajatele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles