Teater naasis puhkuselt

Margus Haav
, reporter
Copy
Ugala kollektiiv on taas teatrimajas töiselt toimetamas, et jätkata suvelavastuse proove ja alustada ettevalmistusi uueks hooajaks.
Ugala kollektiiv on taas teatrimajas töiselt toimetamas, et jätkata suvelavastuse proove ja alustada ettevalmistusi uueks hooajaks. Foto: Terje Atonen

Ugala alustas esmaspäeval pärast kollektiivpuhkuse lõppu ettevalmistusi 101. hooajaks, proovisaalis on ühtaegu kaks uuslavastust. 

"Esialgu 100. hooaja lõppakordiks kavandatud Ene Mihkelsoni "Katkuhaud", mille lavastab Priit Pedajas, jõuab publiku ette 7. augustil, avades nüüd Ugala teatri uue sajandi esimese hooaja," rääkis teatri turundus- ja avalike suhete juht Mari Nurk. 

Proovid käivad juba ka 101. hooaja avalavastusega. Ray Cooney pöörase komöödia "Võrku püütud" lavastaja on teatri loominguline juht Tanel Jonas ning peaosas astub üles Ugala trupiga liitunud Margus Tabor. Kaasa teeb ka värskelt lavakooli lõpetanud uus trupiliige Oskar Punga. Teistes osades on Vallo Kirs või Rait Õunapuu, Ilo-Ann Saarepera, Ringo Ramul, Triinu Meriste, Jaana Kena ja Andres Tabun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles