Kas võrkpall või jalgpall? Uus nädal toob lapsed spordilaagritesse

Priscilla Õmblus
Copy
Aastaid on Viljandi võrkpalli linnalaagrit ühe korraldajana vedanud Eesti koondislane Anu Ennok. Ta teeb trenne ka järgmisel nädalal algavas laagris.
Aastaid on Viljandi võrkpalli linnalaagrit ühe korraldajana vedanud Eesti koondislane Anu Ennok. Ta teeb trenne ka järgmisel nädalal algavas laagris. Foto: Elmo Riig

Uue nädala alguses on Viljandi järve ääres kaks suurt spordilaagrit: jalgpalli järelkasv võtab suuna kunstmurule ja võrkpalli oma võrkpalliväljakutele.

Traditsioonilises võrkpalli linnalaagris juhendab noori teiste tuntud treenerite Tauno Lipu, Renate Pika ja Meelis Kivilaane kõrval Eesti naiste koondislane Anu Ennok.

Võrkpallilaager on mõeldud lastele vanuses 15 ja nooremad, teisisõnu U16, U14 ja U12 klassile. Vabade kohtade olemasolu korral on oodatud ka teises vanuses poisid ja tüdrukud. Eelnev kokkupuude võrkpalliga pole oluline.

"Suur rõhk on mängulisel tegevusel rannaliival ja spordipisiku süstimisel lastesse," ütles üks laagri juhtidest Tauno Lipp. "Lapsed jagatakse rühmadesse vastavalt soole ja rannavõrkpalli oskustele."

Olgugi et spordielu hakkab pärast koroonaviirusest tingitud pausi taas normaliseeruma, on lastelaagrites tänavu kehtestatud rangemad hügieeni ja tervist puudutavad reeglid.

Tulija saab pika rea soovitusi, kuida viiepäevane jalgpallilaager edukalt ja rõõmsalt läbida. Nende soovituste seas on ka käte desinfitseerimine ja ainult tervena laagrisse tulek.

Niisamuti on Viljandi võrkpalliklubi ära märkinud, et laagris osalemine on omal vastutusel ning soovituslik on varem läbida tervisekontroll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles