Viljandi tiim võistleb koos Euroopa paremate statistikahuvilistega

Copy
Viljandi gümnaasiumi võistkond Numbritaat paneb end proovile Euroopa statistikavõistlusel. Pildil on tiimi liikmed Martin Palmiste ja Sander Lääts. Keskel juhendaja Marika Anissimov. Pildilt on puudu Hans Kristjan Reimann, kes asus teisipäeval ajateenistusse.
Viljandi gümnaasiumi võistkond Numbritaat paneb end proovile Euroopa statistikavõistlusel. Pildil on tiimi liikmed Martin Palmiste ja Sander Lääts. Keskel juhendaja Marika Anissimov. Pildilt on puudu Hans Kristjan Reimann, kes asus teisipäeval ajateenistusse. Foto: Viljandi gümnaasium

Teist aastat korraldataval statistikavõistlusel pääses Euroopa vooru 16 riigi esindusega võistlema Viljandi gümnaasiumi võistkond Numbritaat. Eesti võistlusel jäi tiimil maksimumist vähe puudu ning ta edestas võitjana Tartu ja Tallinna eliitkoole.

Numbritaadi juhendaja Marika Anissimovi sõnul osales Viljandi gümnaasium võistlusel esimest korda. «Initsiatiiv tuli noortelt ja Numbritaadi liikmelt Martin Palmistelt, kes küsis minult, kas ma oleks nõus neid juhendama,» rääkis Anissimov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles