Torm peatas nädalavahetusel rongi ja räsis elektriliine

Copy
Torm lõhkus laupäeval ka mitu elektriliini. Pilt on tehtud Viljandimaal.
Torm lõhkus laupäeval ka mitu elektriliini. Pilt on tehtud Viljandimaal. Foto: Elmo Riig

Viljandi politseijaoskond andis Facebookis teada, et möödunud nädalavahetusel tuli 46 väljakutset. Nendest kaks olid lähisuhtevägivalla juhtumid, kus tuli lahendada pereliikmete lahkhelisid. Päästeamet käis nädalavahetusel 17 väljakutsel ja enamikul juhtudel tuli tegelda tormi tagajärgedega.

"Nädalavahetuse märksõnad on kindlasti laupäevane torm ja liiklustakistused, mille kohta saabus häirekeskusele 18 väljakutset. Enamasti oli tegemist teele langenud puudega, mis liiklemist takistasid. Suured tänusõnad päästeameti komandodele, kes sõiduteed puuokstest vabastasid," kirjutab Viljandi politseijaoskond ühismeedias.

Tormi tõttu keegi vigastada ei saanud ning suuremast kahjust kui murtud puudest politseijaoskond kuulnud pole.

Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuhi Marek Kiige sõnul tegeles päästeamet peamiselt murdunud puude teedelt eemaldamisega ning tagas elektriliinidele kukkunud puude ümbruses ohutuse. Kolmel korral oli väljasõit seotud purunenud elektriliinidega, kuid nende murede lõplik lahendamine jäi elektrikute hooleks.

Laupäeval jäi rong Viljandi vallas Kookla külas murdunud puu taha toppama, kuid abivalmis kohalik elanik lõikas oma saega puu tükkideks ja aitas sellega rongi enne päästjate kohale jõudmist liikuma.

Viljandi jaoskonna politseinikud tegid nädalavahetusel sõidukijuhtidele 412 alkokontrolli ja tabasid kolm alkoholi tarvitanud sohvrit. Inimkannatanutega liiklusõnnetuste kohta nädalavahetusel teateid ei laekunud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles