Mulksu hoovis puhutakse elule uus festival

Priscilla Õmblus
Copy
Vinoteek Mulks Villem Varikuga eesotsas (õllekraani taga) puhub Viljandis järgmisest neljapäevast elule uut kolmepäevast tasuta festivali.
Vinoteek Mulks Villem Varikuga eesotsas (õllekraani taga) puhub Viljandis järgmisest neljapäevast elule uut kolmepäevast tasuta festivali. Foto: kaspar laanisto

Tänavu suvel on üldine trend, et ammu välja kuulutatud festivalid jäävad koroonakriisist tingitud piirangute tõttu ära. Sestap otsustas siinse vinoteegi Mulks pidaja Villem Varik kodulinna festivalivaesesse suvve veidi elu juurde puhuda – järgmisel nädalal peab ta Mulksu hoovis kolmepäevast hoovifestivali, kus muide piletit kelleltki ei küsita.

Hoovifestivali korraldaja Villem Variku sõnul tuligi tal idee uue festivaliga välja tulla, sest sel suvel on Viljandis suuremad üritused ära jäetud. "Eks see idee saigi alguse sellest, et hansapäevad jäid ära ja folk ka endisel kujul ei toimu," rääkis Villem Varik. "Kuna meil on endal koht ja asjad käes ja kui saab veel tasuta selle ära korraldada – siis teeme ära. Ilma toetusteta," rääkis ta.

Nagu Varik ütles, siis koht on omast käest võtta. Niisiis toimubki kolmepäevane Hoovifestival vinoteegi Mulks hoovis ning seda korraldab Mulks kahasse Rüki galeriiga. "Me oleme lihtsalt kohanemisvõimelised. Kehva ilmaga saab Rüki galeriisse kolida," rääkis Varik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles