Viljandi poiss tõi Türilt koju rannamaadluse võidukarika

Jaanek Lips
, Tuleviku maadlusklubi liige
Copy
Sander Loit (peal) vahetas möödunud aastal Eesti rannamaadluse karikavõistlustel saadud hõbedase autasu kuldse vastu. Foto on tehtud aasta tagasi Türi rannas peetud võistlustel.
Sander Loit (peal) vahetas möödunud aastal Eesti rannamaadluse karikavõistlustel saadud hõbedase autasu kuldse vastu. Foto on tehtud aasta tagasi Türi rannas peetud võistlustel. Foto: Jaanek Lips

Pühapäeval selgitasid 95 noort Türi linna võimlas rannamaadluse karikavõitjaid ning Viljandimaa sportlastest edukaimana naasis oma klassi võidukarikaga koju Sander Loit.

Türi tehisjärve äärsel liivaväljakul toimuma pidanud mõõduvõtt tuli halva ilma tõttu pidada siseruumides maadlusmatil, kuid kinni peeti rannamaadluse reeglitest. See oli nii osalejatele kui ka kaasaelajatele mõneti harjumatu vaatepilt. Nimelt on rannamaadluse omapära see, et matšid kulgevad kiirelt ja võitja võib selguda juba ühe heitega.

Peale kehakaalus alla 42 kg võidukarika pälvinud Sander Loidi jõudsid esikolmikusse veel neli meie maakonna maadlejat: Ly-Ann Kiipus kaalus alla 23 kg, Raian Romantšuk kaalus alla 26 kg, Margus Plaks kaalus alla 53 kg ja Karin Koobas tüdrukute kaalus alla 30 kg. Nemad said kõik pronksikarva auhinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles