Tuleviku ründaja valiti juunikuu parimaks mängijaks

Priscilla Õmblus
Copy
Premium-liiga juuni parim mängija oli Viljandi Tuleviku meeskonna liige Pavel Marin, kelle saldosse jäi sel kuul kuus väravat ja üks resultatiivne sööt.
Premium-liiga juuni parim mängija oli Viljandi Tuleviku meeskonna liige Pavel Marin, kelle saldosse jäi sel kuul kuus väravat ja üks resultatiivne sööt. Foto: Marko Saarm

Eesti jalgpalli Premium-liigas on iga kuu valitud parim mängija ja treener. Juuni parimaks mängijaks valiti Viljandi Tuleviku ründaja Pavel Marin ning parimaks treeneriks Tallinna FC Flora juhendaja Jürgen Henn, kes on muide Viljandi juurtega.

Liigatabeli tipus vastaste ees seitsmepunktilist edu hoidev Flora võitis juunis kõik kohtumised. Vastaste väravavõrk saadi korralikult sahisema, sealhulgas löödi nii FC Kuressaare kui ka Tallinna FCI Levadia võrku neli väravat.

Premium-liigas viiendat kohta hoidva Viljandi Tulevikuga hooaja eel liitunud Pavel Marin on olnud suurepärases hoos. Juunis tähistas ta oma 25. sünnipäeva ning aitas meeskonnal tabelisse viiest mängust kirjutada lausa 12 punkti. Tema saldosse jäi läinud kuul kuus väravat ja üks resultatiivne sööt.

Sel kolmapäeval lähevad Pavel Marin ja Jürgen Henn Viljandi linnastaadionil vastamisi, olgugi et esimesena mainitu on platsil ja teine platsi ääres. Tulevik võõrustab Florat Viljandi linnastaadionil kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles