Tulevik võõrustab homme kodupubliku ees tabeli liidrit

Priscilla Õmblus
Copy
Premium-liiga 9. mänguvoorus võõrustas Viljandi Tulevik linnastaadionil Tallinna Kalevit ning võttis nende üle 2:1 võidu. Homses 11. vooru kohtumises ootab neid taas vastane pealinnast, FC Flora.
Premium-liiga 9. mänguvoorus võõrustas Viljandi Tulevik linnastaadionil Tallinna Kalevit ning võttis nende üle 2:1 võidu. Homses 11. vooru kohtumises ootab neid taas vastane pealinnast, FC Flora. Foto: Elmo Riig

Tühjadele tribüünidele mängimine on lõppenud ning pealtvaatajatega spordiüritused on taas lubatud: homme kell 19 võõrustab Viljandi Tulevik linnastaadionil Premium-liiga 11. vooru mängus tabeli liidrit Tallinna FC Florat.

Esimese mänguringi järel turniiritabelis viienda koha hõivanud Viljandi Tulevik võõrustab homses kohtumises Eesti valitsevat meistrit Tallinna Florat.

Olgugi et publik on jälle tribüünidel oodatud, on sellegipoolest kasutusel karmimad meetmed. Olulisim praegu kehtiv kitsendus sätestab, et vabas õhus peetava jalgpallikohtumise publiku arv ei tohi koos võistkondade, tehnilise personali, teleülekande toimkonna ja teenindava personaliga ületada tuhande piiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles