Viljandi Tulevik osaleb turniiril Soomes

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vljandi Tuleviku peatreener Marko Lelov
Vljandi Tuleviku peatreener Marko Lelov Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond sõidab jaanuari lõpul Soome kontrollturniirile. Turniiril «Uusi Lahti Cup» on meeskonna esimene vastane MyPa, mis on Tarmo Neemelo koduklubi.


Eelmistel aastatel on sellest turniirist osa võtnud mitu Eesti klubid, seekord sõidavad üle lahe viljandlased. Turniir algab 30. jaanuaril ja kestab avamängu tulemusest olenevalt kaks või kolm päeva, kirjutab jalgpalliportaal soccernet.ee.

«Eks me proovi algavaks hooajaks vähe teistmoodi valmistuda ja tahame paremini valmis olla kui eelmistel aastatel,» rääkis Tuleviku meeskonna peatreener Marko Lelov.

Peatreeneri sõnul sõidetakse Soome hetke parimas koosseisus. «Nimesid, kes meil uuel hooajal mängima hakkavad, ma öelda ei oska, praegu on meil nii-öelda jooksev koosseis: mängijad jooksevad edasi-tagasi,» kirjeldas ta Flora süsteemisisest klubivahetuste perioodi.

Lisaks välisturniiril osalemisele annab Viljandi klubi paranenud võimalustest märku ka see, et Eesti jalgpalliliidu andmetel kuulub see uuel hooajal profiklubide sekka, koosnedes valdavas osas elukutselistest mängijatest.

«Sõltub sellest, mida professionaalsuse all mõelda,» ei pööra Lelov sellele suurt tähelepanu. «Kui inimene püüab ja tahab, võib amatöör olla parem mehest, kes saab mängimise eest mõne kopika. Võtan kõiki võrdselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles