Auto kraavi ja viina jooma. Purjus juhid tegid kaks avariid

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Politseinikud tabasid nädalavahetusel kolm juhti, keda kahtlustatakse purjuspäi autojuhtimises.
Politseinikud tabasid nädalavahetusel kolm juhti, keda kahtlustatakse purjuspäi autojuhtimises. Foto: Mihkel Maripuu

Üks arvatavalt joobes juht keeldus alkomeetrisse puhumisest ja üks väitis, et hakkas jooma pärast avarii tegemist. Kokku aga tabas politsei nädalavahetusel Viljandimaal kolm juhti, kelle puhul on põhjust arvata, et nad olid rooli taga alkoholijoobes.

Reede õhtul said politseinikud teate, et Viljandi vallas oli Volkswagen kraavi sõitnud, aga jätkas purunenud esiosast hoolimata teekonda. Teatajale jäi mulje, et roolis olev mees on joobes.

Politseinikud leidsid auto üles, kui see seisis teeservas ning selle juures istus kaks meest. Mõlemad väitsid, et olid viinapudeli lahti korkinud ja selle kahe peale kiiresti ära joonud pärast katkise auto tee äärde parkimist.

Õnnetuses keegi viga ei saanud ning juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Samal päeval sai politsei teate, et Viljandis oli BMW juht inimese peaaegu alla ajanud. Teatajale tundus, et autojuht on alkoholi tarvitanud. Politseinikud pidasid autojuhi kinni. Alkomeetrisse keeldus too puhumast, kuid oli nähtavate joobetunnustega. Et juht oli agressiivne, tuli politseinikel ohutuse tagamiseks kasutada käeraudu. Üksikasjad selgitatakse menetluses.

Pühapäeval tuli teade, et Viljandi vallas põrkasid kokku kaks autot ja üks paiskus kraavi. Politsei tuvastas, et Mazda roolis olnud naine oli alkoholijoobes ja ta peeti kinni. Kes oli õnnetuses süüdi, seda selgitatakse edasises uurimises.

Kõigil neil kolmel juhul andsid ohtlikest juhtidest politseile teada kaasliiklejad. Viljandi patrullitalituse juht Silver Simuste sõnas, et politsei on tänulik igale inimesele, kes ohtlikke juhte silmates neist telefonil 112 teada annab ja abi kutsub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles