Politsei nädalavahetuse sisustasid murdvargad ja purjus alaealised

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Viljandi politseinikel pidude pärast laupäeva õhtul väljas käia ei tulnud.
Viljandi politseinikel pidude pärast laupäeva õhtul väljas käia ei tulnud. Foto: Kaspar Pokk

Viljandi politseijaoskond andis teada, et möödunud nädalavahetus oli korravalvuritele väga töine ja nad pidid käima 59 väljakutsel. Nendest neli olid lähisuhtevägivalla juhtumid, kus lahendada tuli pereliikmete lahkhelisid. Kainenema toimetati 14 isikut ning autoroolist tabati kaks alkoholi tarvitanud sõidukijuhti.

Laupäeva õhtul oli Viljandimaal liikvel tavapärasest rohkem politseinikke. Oli mitu avalikku üritust, kui politseinike suureks rõõmuks nood endaga ühtegi väljakutset kaasa ei toonud. "Kiitus kõikidele, kes peomeeleolus käitusid vastutustundlikult ja rahumeelselt," kirjutab Viljandi politseijaoskond ühismeedias.

Kahjuks annavad tooni purjutavad alaealised. Viimastel päevadel on politseinikel tegemist olnud tervelt seitsme vägijooki pruukinud noorukiga.

Laupäeval avastati, et Põhja-Sakala vallas Soomevere külas on sisse murtud puidutöökotta ning varastatud mitmesugust materjali. Esialgne kahju on umbes 5000 eurot.

Politsei andmetel on viimasel ajal sagenenud sissemurdmised ja vargused suvekodudesse ning laoruumidesse. Valveta jäänud vara on kurikaelale kõige kergem saak. Uksed ja aknad tuleb ikka lukku panna ja alati tasuks rääkida lähimate naabritega, kes hoiaksid omapead jäänud naabertalul võimaluse korral silma peal. Kindlasti tasuks kaaluda videovalve ja signalisatsiooni paigaldamist, sest need kaitsevad vara kindlasti kõige tõhusamalt.

Inimkannatanutega liiklusõnnetuste kohta nädalavahetusel teateid ei laekunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles