Hukule määratud koolimajale hakkas paistma lootusekiir

Copy
Kaks suve tagasi remonditi Kaare koolis võimla ja tänavu hakatakse seal aknaid vahetama. Samas näeb volikogu otsus ette, et 2023. aastal seal majas enam kooli ei peaks olema.
Kaks suve tagasi remonditi Kaare koolis võimla ja tänavu hakatakse seal aknaid vahetama. Samas näeb volikogu otsus ette, et 2023. aastal seal majas enam kooli ei peaks olema. Foto: Elmo Riig

Viljandi Paalalinna kooli remondi nimel ohverdatud Kaare koolimajas tehakse sel suvel üsna suurt remonti, ehkki haridusministeeriumile antud lubaduse järgi peaks kool majast kolme aasta pärast lahkuma. Abilinnapea andis mõista, et koolimaja võib siiski laste käsutusse jääda.

Viljandi abilinnapea Janika Gedvil ütles, et kuigi praegu kehtiva volikogu otsuse järgi peaks Kaare kooli maja minema 2023. aastal õppetaristust välja, soovivad linnajuhid, et kool püsiks edaspidi samas hoones.

«Kaare kool jääks sinnasamasse majja edasi, kui kõik läheb nii, nagu meil plaanis on,» rääkis ta. «Tegeleme projektiga, mis arendaks tööd Viljandi linna ja võib-olla ka maakonna erivajadustega lastega, ja see oleks selles hoones,» ütles ta, kuid rohkem polnud ta nõus teemat avama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles