Kuus aastat sobivat kohta otsinud motoring kolib taas

Copy
Ehitus- ja sisustuskaubamaja Home Gallery taha paigaldatakse suve jooksul ehitussoojakud, mis on mõeldud Viljandi huvikooli motoringile. Samal platsil saavad ringi liikmed enda ehitatud mootorrattaid proovida. Soojakud plaanitakse rajada pildil punasega märgitud alale.
Ehitus- ja sisustuskaubamaja Home Gallery taha paigaldatakse suve jooksul ehitussoojakud, mis on mõeldud Viljandi huvikooli motoringile. Samal platsil saavad ringi liikmed enda ehitatud mootorrattaid proovida. Soojakud plaanitakse rajada pildil punasega märgitud alale. Foto: Elmo Riig

Viljandi huvikooli motoring peaks praeguse plaani kohaselt saama endale koha Leola tänaval Home Gallery sisustuskaubamaja taga, see tundub aga pisut hirmutav kaubanduskeskuse esindajatele, kes pelgavad müra ja tolmu.

Neli aastat Vaksali tänaval rendiruume jaganud Viljandi huvikooli mototehnika ja laevamudeldusring saavad mõlemad endale sügiseks uue asukoha. Motohuvilised kolivad ehitus- ja sisustuskaubamaja Home Gallery taha Vikerkaare tänav 2 krundi ehitussoojakutesse ning laevamudeldajad Paalalinna kooli keldrisse.

Motoring saab uues kohas võimaluse rattaid turvaliselt katsetada. Varem pidid motohuvilised neid proovima Vaksali tänav 17 parklas ja kõnniteel, mis oli liikluse tõttu ohtlik. Pikemateks sõitudeks tuli minna Holstresse ja see oli huvikooli mototehnika ringi õpetaja Toomas Raba sõnul suurem ettevõtmine. «Rattaid pidi viima käruga ning lapsevanemad aitasid lapsi transportida. Nüüd on võimalus kohe huviringi juures ratas käima panna ja proovida,» lausus Raba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles