Tartu maratoni üritused avab ühistreening

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

41. Tartu maratoni üritused avab 21. jaanuaril traditsiooniline ühine suusatreening, mis saab lähte Tehvandil.

Treeningsõit kulgeb marsruudil Tehvandi—Marjamägi—Tehvandi ja kui lumeolud võimaldavad, on distantsi pikkus 18 kilomeetrit. Stardipauk antakse kell 16, kuid rajale saab minna kella 18-ni.

Samal nädalavahetusel peetakse Otepääl murdmaasuusatamise maailmakarika etapp ning ühistreening annab pealtvaatajatelegi võimaluse suusad alla panna.

Klubi Tartu Maraton projektijuhi Kunnar Karu sõnul lubab see end proovile panna neil, kes veel kahtlevad, kas läbida suusamaraton või mitte. «Paljud on just sellel üritusel maratonipisiku külge saanud ning läbinud kuu aega hiljem edukalt juba pika distantsi,» kõneles Kunnar Karu.

Korraldajad ootavad kõiki ühistreeningule, et veeta suusatades sportlik ja pingevaba õhtupoolik. Ühistreenijaid registreeritakse kohapeal ning osalustasu ei ole.

Osalejaile pakutakse vahepunktis sooja teed ja spordijooki. Pärast sõitu on kõik maratonisõbrad teretulnud Otepää kultuurikeskuse suusabaasi peole, kus mängib ansambel Smilers.  

41. Tartu maratoni põhidistantsid on kavas 19. veebruaril. Nädal varem, 12. veebruaril on huvilistel võimalik osa võtta avatud raja sõitudest. Naised saavad osaleda neile mõeldud «Tervis Plussi» 11. sõidul. Samal päeval võtavad võistkonnad üksteiselt mõõtu esimesel Tartu teatemaratonil. Ürituste sarjas on võistlusi ka lastele.

Ajakavade, sündmuste, distantside ja registreerimise kohta saab teavet internetiaadressil www.tartumaraton.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles