Holstre-Pollis saab ettevaatlikult suusatada

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäevast on Holstre-Polli tervisekeskuses võimalik looduslikul lumel suusatada, kuid keskuse tehnilise juhi Tiit Tammemäe sõnul tasub rajal olla tähelepanelik.

Tema jutu järgi on masinaga kinni sõidetud 2,5- ning 5-kilomeetrise raja põhi, kuid õhuke kiht lund klassikajälge sisse lõigata ei võimalda.

«Sõita küll saab, aga seejuures peab olema ettevaatlik: rajal on kohti, kus üle suusatee valgub vesi,» kõneles Tammemäe. Et suusapõhjad võivad viga saada, soovitas ta võimaluse korral kasutada vanemaid paare.

Esmaspäevast on tervisekeskuses argipäevadel ja laupäeval kella 20-ni sisse lülitatud rajavalgustus.

Tiit Tammemäe sõnul on eelolevaks pühapäevaks Holstre-Polli kavandatud Eesti noorte suusavõistlus üle viidud Otepääle, sest võistlusvalmis radu praegu Viljandimaal pakkuda pole. Samuti on määramata ajaks edasi lükatud Sakala suusamaraton.

Endiselt seisavad jõude keskuse lumekahurid, mis loodetakse ilmaennustust arvestades tööle panna eeloleval nädalavahetusel.

Viljandimaal on valgustatud suusarada avatud ka Karksi-Nuias, kus August Kitzbergi nimelise gümnaasiumi staadionil on võimalik sõita 650-meetrisel rajal. Valgustatud on see kella 22-ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles