Kuum ilm ja liiklus ajavad teed higistama

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Kesklinna ehitustööd on osal Viljandi tänavatel liikluskoormust suurendanud ja need on palavatel päevadel pigiselt kleepuma hakanud. Pilt on tehtud reedel Turu ja Leola tänava ristmiku lähedal.
Kesklinna ehitustööd on osal Viljandi tänavatel liikluskoormust suurendanud ja need on palavatel päevadel pigiselt kleepuma hakanud. Pilt on tehtud reedel Turu ja Leola tänava ristmiku lähedal. Foto: Elmo Riig

Puhkajate jaoks imeline rannailm mõjub sõidukite sõelumist taluma pidavatele teedele halvasti ning mõnel pool hakkab teekate sulama.

Viljandi linnavalitsuse majandusameti teedespetsialist Heikki Teearu ütles, et mitmele higistavale tänavale on puistatud graniitkivikillustikku. «Probleeme on Uue ja Tallinna tänavaga ning Turu ja Leola tänava ristmikuga, samuti mõne väiksema tänavaga,» lausus ta.

Teearu märkis, et mitu päeva kestvate palavate ilmadega hakkavad pigist leemendama eeskätt suurema liikluskoormusega tänavad, mida on varem korduvalt pinnatud. Liiklust muudavad tavapärasest tihedamaks kesklinna ehitustöödest tingitud ümbersõidud ning oma osa annavad sellega seoses sõitvad rasked veokid. Ümbersõite peavad tegema ka kaalukad ühissõidukid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles