Cleveroni akadeemia esimene aasta: robotid, ATV-d, bändiproovid ja hunnik kaableid

Copy
Viljandist pärit Ami Sillal (paremal) ja Tartust pärit Helena Jäel on käes palle vedavad robotid, mille nad Cleveroni akadeemia esimesel aastal ehitasid.
Viljandist pärit Ami Sillal (paremal) ja Tartust pärit Helena Jäel on käes palle vedavad robotid, mille nad Cleveroni akadeemia esimesel aastal ehitasid. Foto: Elmo Riig

Tarkvara- ja tehnoloogiaettevõtte Cleveron ning Eesti ettevõtluskõrgkooli Mainor koostöös loodud Cleveroni akadeemias on lõppenud esimene õppeaasta. Tudengid on saanud ehitada roboteid, mis korjavad ja veavad palle, ümber programmeerinud ATV ning kärsatanud juhtmeid. Sakala küsis neilt, kuidas esimene õppeaasta möödus ja kas selles koolis on tõesti nii raske, kui räägitakse.

Cleveroni akadeemias hakkas möödunud sügisel õppima 20 tudengit. Neile pakuti kogu õppeaasta vältel tasuta lõunasööki, stipendiumi 400 eurot kuus, majutust ja õppemaksuvabastust, soovijatele ka tasuta sõitu Viljandi ja Tartu vahel. Õppekava töötati välja koostöös Mainori kõrgkooliga ning kahe aasta pärast saavad tudengid bakalaureuseõppe diplomi.

Pea ees vette

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles