Ühistreening avab Tartu maratoni üritused

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maratoni ühistreening.
Tartu maratoni ühistreening. Foto: Klubi Tartu Maraton

41. Tartu maratoni üritused avab 21. jaaanuaril traditsiooniline ühine suusatreening algusega Tehvandilt.


Ühistreening tehakse marsruudil Tehvandi—Marjamägi—Tehvandi ja kui lumeolud võimaldavad, on distantsi pikkus 18 km. Stardipauk antakse kell 16, kuid rajale saab minna kella 18-ni.

Samal nädalavahetusel peetakse Otepääl murdmaasuusatamise maailmakarika etapp ning ühistreening annab võimaluse kõigil pealtvaatajatel suusad alla panna.

Klubi Tartu Maraton projektijuhi Kunnar Karu sõnul on see ideaalne võimalus neile, kes veel kahtlevad, kas suusamaratoni läbida või mitte. «Päris paljud on just just sellel üritusel maratonipisikuga nakatunud ning kuu aega hiljem juba täispika Tartu maratoni edukalt läbinud,» kõneles Kunnar Karu.

Korraldajad ootavad ühistreeningule kõiki, et veeta suusatades sportlik ning pingevaba õhtupoolik. Ühistreenijaid registreeritakse kohapeal ning osalustasu ei ole.

Kõiki treenijaid ootavad vahepunktis soe tee ja spordijook. Pärast sõitu oodatakse kõiki maratonisõpru Otepää kultuurikeskuses suusabaasi peole koos ansambliga Smilers.

41. Tartu maratoni põhidistantsid sõidetakse 19. veebruaril ja nädal varem, 12. veebruaril on kõikidel huvilistel võimalik osa võtta ka avatud raja sõitudest. Naised saavad osaleda just neile mõeldud «Tervis Plussi» 11. naistesõidul. Samal päeval võtavad võistkonnad mõõtu esimesel Tartu teatemaratonil. Lisaks on üritustesarjas lastele mõeldud võistlusi.

Lisainfot ajakavade, sündmuste, distantside ja registreerimise kohta leiab internetiaadressil www.tartumaraton.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles