Ugala veebivestlusõhtud jätkuvad Andres Noormetsa ja Aarne Soroga

Margus Haav
, reporter
Copy
Ugala teatri näitleja Aarne Soro
Ugala teatri näitleja Aarne Soro Foto: Heigo Teder

Ugala 100. hooajal toimusid teatrikohvikus kord kuus hubased jutuõhtud, millel kohtusid kaks trupi liiget, kes teineteist intervjueerisid ja seeläbi teatritöö telgitaguseid publikule paotasid. Uus aeg nõuab uut lähenemist ja nüüd jõuavadki kohtumisõhtud publikuni hoopis veebi vahendusel. Otseülekannet saab jälgida Ugala teatri Facebooki lehelt.  

Sarja seekordne kohtumine on esmaspäeval, 22. juunil kell 19. Vestluspaar on Ugala teatri lavastaja Andres Noormets ja  näitleja Aarne Soro.

Andres Noormets on lavastaja, näitleja, dramaturg, pedagoog ja improvisaator. Alustanud aastal 1988 Ugala teatris töötamist, on ta käinud pika tee ja pärast Viljandit liikunud loomingulistel radadel nii Endlas, Vanemuises kui ka teistes Eesti teatrites ning tegutsenud pedagoogi ja rahvusringhäälingu raadioteatri loovjuhina. 2017. aastast töötab Andres Noormets taas Ugalas lavastaja ja näitlejana.

Aarne Soro töötab Ugala teatris näitlejana aastast 1996. Teatritöö kõrvalt on ta mänginud paljudes mängufilmides ja teleseriaalides. Seda, et Soro on hinnatud ja armastatud nii kolleegide, publiku kui ka teatrikriitikute seas, tõestavad arvukad auhinnad ja nominatsioonid. Nädal aega tagasi pälvis Aarne Soro juba seitsmendat korda Ugala parima meesnäitleja preemia.

Teatri teatel on tulemas põnev vestlusõhtu, millel Andres intervjueerib Aarnet ja Aarne vastab Andresele samaga. Ja loomulikult saab ka publik neile küsimusi esitada. Sel korral mitte saalist kuulajatena, vaid veebivestluse kommentaariumisse kirjutades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles