Võrtsjärvel kadunud meest pole leitud (3)

Copy

Laupäeval kell 18.53 sai päästeamet teate, et Võrtsjärvel kukkus paadist vette kaks meest. Paadis olnud kolmas mees aitas ühe kaaslase veest välja, kuid teist ei õnnestunud leida. Tuuker alustas järvel otsinguid pühapäeva hommikul.

Pühapäeval kella 19.20-ks ei olnud õnnestunud kadunut leida. Politsei kinnitusel täpsustati õnnetuse võimalikke koordinaate ning pühapäeval kell 19.45 alustas tuuker taas otsinguid.

Sakala andmetel asusid mehed laupäeval teele Ulila sadamast. Plaan oli püüda kala ja einetada Oiu sadamas. Õnnetuse põhjustas esialgsetel andmetel tuul, mis tekitas järvel tugeva lainetuse.

 

Õnnetusse sattunute paat
Õnnetusse sattunute paat Foto: Marko Saarm
Oiu sadamas olid pinnaltpäästjad töö lõpetanud, asjaga tegeleb edasi politsei.
Oiu sadamas olid pinnaltpäästjad töö lõpetanud, asjaga tegeleb edasi politsei. Foto: Marko Saarm

Laupäeva õhtul järvel tehtud pinnaltpäästjate otsingud ei andnud tulemusi. Otsinguid jätkati pühapäeval pärast kella 10. Tartust saabunud tuuker koos vabatahtliku päästja ja ühe pääsenuga läks järvele Jõesuu sadamast. Otsinguid raskendab see, et täpne õnnetuspaik on teadmata.
 

Sakalaga kõnelnud kalurid ja Võrtsjärvel paadiga liiklema harjunud kinnitasid nagu ühest suust, et kuigi esmapilgul tundub Võrtsjärv olevat rahulik siseveekogu, paistab see ometi silma oma teravate ja ohtlike lainete poolest.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles