Park Hotelli tegevjuht Kristjan Saar: näeme kriisist taastumise märke

Priscilla Õmblus
Copy
Park Hotell Viljandi tegevjuhi Kristjan Saare sõnul hakkab siseturism tasapisi taastuma ning edaspidi lähevad asjad loodetavasti jälle paremini.
Park Hotell Viljandi tegevjuhi Kristjan Saare sõnul hakkab siseturism tasapisi taastuma ning edaspidi lähevad asjad loodetavasti jälle paremini. Foto: Marko Saarm

Teisipäevases Sakala stuudios vestles Sakala peatoimetaja Hans Väre Park Hotell Viljandi tegevjuhi Kristjan Saarega koroonakriisi mõjudest ning siseturismi taastumisest ja väljavaadetest.

"Juuni on jõudnud poole peale. Kui optimistlikult te koroonasuvele vastu lähete?" päris Hans Väre Kristjan Saarelt ning sai vastuseks: "Kui see kriis käes oli, oli vesi ahjus: mis nüüd saab? Tundub, et Viljandis on see kriis ... et mitte öelda mööda saanud, aga näeme taastumise märke. Näiteks eelmisel nädalavahetusel oli hotell nii reedel kui laupäeval välja müüdud."

Nagu Saar rääkis, oli hotell märtsi keskpaigast aprilli lõpuni suletud. Kui mai algul tehti uksed taas lahti, hakkas maja nädalavahetustel päris kiiresti täituma. "Selle üle tuleb ainult rõõmu tunda."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles