Tulevik liiga liidri vastu ei saanud

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Reede õhtul pidi Viljandi Tulevik Tallinnas Premium-liiga kohtumises FC Floralt vastu võtma 0:3 kaotuse. Pilt on tehtud Viljandis, kui Tulevik oli vastamisi FC Kuressaarega.
Reede õhtul pidi Viljandi Tulevik Tallinnas Premium-liiga kohtumises FC Floralt vastu võtma 0:3 kaotuse. Pilt on tehtud Viljandis, kui Tulevik oli vastamisi FC Kuressaarega. Foto: Marko Saarm

Eelmise nädala lõpul Eesti jalgpalli meistriliigas neljandaks kerkinud Viljandi Tulevik käis reede õhtul külas liiga liidril FC Floral ja pidi Lilleküla staadionil tunnistama tolle 3:0 paremust. Et teisi kohtumisi reedel ei peetud, säilitas Tulevik tabelis oma koha.

Mängu avavärava lõi Vlasi Sinjavski 28. minutil ja selle tulemusega avapoolaeg ka lõppes. Üsna teise poolaja hakul oli täpne Rauno Sappinen. Kolmanda tabamuse sai Flora kirja siis, kui kohtumise normaalaeg oli läbi. Selle lõi Mark Anders Lepik.

Viljandi mängijatest said Mark Edur ja Jude Joseph Catlin Barrow kollase kaardi.

Tabeliseisu see kohtumine ei muutnud. Liiga liider Flora sai juurde kolm punkti ning kokku on tal neid nüüd 19. Viljandi Tulevik on üheksa punktiga endiselt neljas. Küll võib Tulevik laupäeval ja pühapäeval peetavate seitsmenda vooru kohtumiste järel tabelis langeda, sest tema selja taga on tabeliseis väga tihe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles