Vanemad ja lapsed on Viljandi Perepesa üles leidnud

Alice Lokk
, reporter
Copy
Möödunud sügisel Viljandis tegutsema hakanud ennetus- ja peretöökeskus Perepesa on nüüdseks hoo sisse saanud. Seal tervitavad lapsi ja nende vanemaid juhataja Eliise Vainurm ja mängutoa juhendaja Anu Sild.
Möödunud sügisel Viljandis tegutsema hakanud ennetus- ja peretöökeskus Perepesa on nüüdseks hoo sisse saanud. Seal tervitavad lapsi ja nende vanemaid juhataja Eliise Vainurm ja mängutoa juhendaja Anu Sild. Foto: Elmo Riig

Mullu septembris Viljandis avatud ennetus- ja peretöökeskus Perepesa on hea hoo sisse saanud ning see on kujunenud vanematele ja väikelastele koosolemise ja suhtlemise kohaks. Ühtlasi on Perepesa koht, kust lapsevanem saab infot, koolitusi ja personaalset spetsialisti nõu.

Perepesa juhataja Eliise Vainurm tõdes, et Viljandi lastega pered on tee keskusesse üles leidnud: vanemad ja lapsed käivad mängutoas, saavad seal kokku teistega ning osalevad huvi ja innuga nii vanemlusprogrammis «Imelised aastad» kui ka paarisuhte rahulolu edendamise programmi paarisuhtekoolitusel. Külas on käinud ka lasteaiarühmad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles