Aastaid oodatud kõvakate jõuab Metsküla teele

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Ako Luts astus eile Metsküla teel infotahvli juurde, mis teavitab tolmuvaba katte valmimisest novembris, ehkki maanteeameti teatel peab töö lõppema oktoobris ning peatöövõtja hinnangul saab kate maha augustis. Pilt on tehtud tee teises otsas, mis on juba varasemast kõvakatte all.
Ako Luts astus eile Metsküla teel infotahvli juurde, mis teavitab tolmuvaba katte valmimisest novembris, ehkki maanteeameti teatel peab töö lõppema oktoobris ning peatöövõtja hinnangul saab kate maha augustis. Pilt on tehtud tee teises otsas, mis on juba varasemast kõvakatte all. Foto: Elmo Riig

Lähikuudel saab Metsküla tee tolmuvaba katte, kuid aastaid selle nimel võidelnud kohalik elanik Ako Luts esialgu ei rõõmusta, sest enne tuleb töö tulemus ära oodata.

Sakala on mitu korda kirjutanud Metsküla teest ning sellest, kuidas Luts on püüdnud eri ametkondadele tõestada, et see tee vajab kõvakatet, ja nõudnud lubaduste täitmist. Aja jooksul on mees kokku kogunud dokumentide kausta, milles vanim paber pärineb 1999. aastast. Siis hindas maanteeameti Viljandi esindus, et Viljandi–Metsküla tee võib saada asfalteeritud aastatel 2005–2007.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles