Kojusõitudega tekitatud 75-eurone kahju jättis juhtivpolitseiniku tööta ja viis kohtu ette (24)

Eget Velleste
, reporter
Copy
Endine patrullitalituse juht Alar Sadam on segaduses, miks politsei- ja piirivalveamet ei lähtu töötajatega probleemide lahendamisel oma seatud põhiväärtustest aususest, inimlikkusest ja tarkusest. Aastapikkune kohtuprotsess ja sellega kaasnev pinge ei olnud Sadama sõnul propotsionaalne karistus tema teo eest.
Endine patrullitalituse juht Alar Sadam on segaduses, miks politsei- ja piirivalveamet ei lähtu töötajatega probleemide lahendamisel oma seatud põhiväärtustest aususest, inimlikkusest ja tarkusest. Aastapikkune kohtuprotsess ja sellega kaasnev pinge ei olnud Sadama sõnul propotsionaalne karistus tema teo eest. Foto: Marko Saarm

Politseis laitmatu teenistuse eest hinnatud ametnik anti 75-eurose rikkumise tõttu kohtusse ning ta vahetas juhikoha madalamapalgalise relvuri oma vastu.

1. juunil kuulutati Viljandi kohtumajas välja otsus siinse politseijaoskonna endise patrullitalituse juhi Alar Sadama suhtes. Temal lasub süü ametiauto kasutamises isiklikeks sõitudeks. Kohus otsustas väärteomenetluse lõpetada, sest Sadam kahetseb tegu siiralt ning on 75-eurose kahjuraha hüvitanud.

Kommentaarid (24)
Copy
Tagasi üles