Ajutine bussipeatus jääb oma kohale

Priscilla Õmblus
Copy
Leola tänava ajutist bussipeatust nihutati algsest asukohast turvalisuse kaalutlustel edasi. Uus koht valmistab aga peavalu sellega piirneva krundi majaelanikele, kelle sõnul tikuvad bussiootajad nende hoovi.
Leola tänava ajutist bussipeatust nihutati algsest asukohast turvalisuse kaalutlustel edasi. Uus koht valmistab aga peavalu sellega piirneva krundi majaelanikele, kelle sõnul tikuvad bussiootajad nende hoovi. Foto: Elmo Riig

Politsei soovitusel Viljandis turu juurest eramaja aia taha kolitud ajutise bussipeatuse kolmandasse kohta nihutamise plaan teoks ei saa. Neljapäeval kogunenud linnavalitsuse liikluskomisjon kuulutas selle arutelu konsensuslikult lõppenuks ja peatus jääb sinnasamma, kus see praegu on, kuni Tallinna tänava remonditööd lõpevad.

Kolmapäevase Sakala Leola tänava ajutisest bussipeatusest kõnelevas loos jäid otsad veel lahti. Ehkki linna majandusameti teedespetsialist Heikki Teearu oli teisipäeva päeval resoluutselt öelnud, et peatus jääb senisele kohale, nentis linnapea Madis Timpson samal õhtul pärast jutuajamist kohaliku politseijuhi Margus Sassiga, et asja veel arutatakse. Neljapäeval kogunes aga liikluskomisjon, kes otsustas ühel häälel, et ajutist bussipeatust enne Tallinna tänava remonditööde lõppemist ei liigutata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles