Kapper teenis, Marin realiseeris, Nõmm veenis ehk 2:0 võit Narva Transi üle

Priscilla Õmblus
Copy
Eelmisel pühapäeval Nõmme Kalju vastu mängides selja tagant kuus palli noppima pidanud Tuleviku väravavaht Karl-Romet Nõmm hoidis kolmapäeval Narvas värava puhtana.
Eelmisel pühapäeval Nõmme Kalju vastu mängides selja tagant kuus palli noppima pidanud Tuleviku väravavaht Karl-Romet Nõmm hoidis kolmapäeval Narvas värava puhtana. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeva õhtul sai Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi meeskond piirilinnast Narvast Premium-liiga tabelisse juurde kolm võidupunkti, kui alistas liiga viiendas voorus Narva Transi 2:0 ja jättis tolle tabelis viimasele kohale. Mõlemad väravad sündisid penaltist, mille Sander Kapper teenis ja Pavel Marin realiseeris.

«Jälgisin väravavahti, kus ta on, ja lõin vastasnurka,» lausus Pavel Marin mängujärgses intervjuus ning nentis, et Tulevik mängis narvakate vastu targalt. «Keskpressinguga läksime peale, andsime Transile ruumi alustada mängu. Kui olime löönud 1:0, ega meil siis enam väga rünnata olnud vaja.»

Nagu Marin ütles, oli Nõmme Kaljult eelmisel pühapäeval saadud saun kogu satsile korralik õppetund, millest järeldusi teha. «Oli väga raske mäng, katastroofiline päev, ja ma arvan, et väga hea, et kõik juhtus ühes mängus: saime väga palju õppematerjali.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles