Ümber Viljandi järve jooksule registreerimine on lõppenud

Priscilla Õmblus
Copy
Tänavu 1. augustile nihutatud ümber Viljandi järve jooksule registreerimine lõppes teisipäeval. Juhul kui valitsuse ja terviseameti otsusega lubatakse 1. augustil korraldada praegusest suurema rahvaarvuga üritusi, avatakse see uuesti.
Tänavu 1. augustile nihutatud ümber Viljandi järve jooksule registreerimine lõppes teisipäeval. Juhul kui valitsuse ja terviseameti otsusega lubatakse 1. augustil korraldada praegusest suurema rahvaarvuga üritusi, avatakse see uuesti. Foto: Elmo Riig

Teisipäeval kasvas 1. augustile lükatud ümber Viljandi järve jooksule registreerujate arv hüppeliselt. Päeva kestel sai end kirja panna 191 inimest ja seejärel pandi registreerimine kinni. Keskööks oli nimistus 2014 jooksjat, kes praeguse kava kohaselt jagatakse kolme starti.

Nädala hakul pidid jooksu korraldajad koroonaviiruse leviku tõkestamiseks seatud reeglite tõttu piirama osalejate hulka ning piiriks seati 2000 jooksjat ja kepikõndijat. Varasematel aastatel on ümber Viljandi järve jooksul olnud ligi 4000 osalejat. Juhul kui valitsuse ja terviseameti otsusega lubatakse 1. augustil korraldada praegusest suurema rahvaarvuga üritusi, avatakse jooksule registreerimine uuesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles