Viljandis algas suvitushooaeg

Priscilla Õmblus
Copy
Ametlik suvitushooaeg kestab Viljandi järvede ääres 1. juunist 31. augustini. Fotol mullu suvel Paala järve ääres patrullinud rannavalvur Berit Tugi tööpostil.
Ametlik suvitushooaeg kestab Viljandi järvede ääres 1. juunist 31. augustini. Fotol mullu suvel Paala järve ääres patrullinud rannavalvur Berit Tugi tööpostil. Foto: Marko Saarm

Sellest nädalast on Viljandi järve ääres avatud paadilaenutus ning nii seal kui ka Paala järve rannas hoolitseb suvitajate turvalisuse eest rannavalve.

Ametlik suvitushooaeg kestab Viljandis 1. juunist 31. augustini. Viljandi järve ääres on rannavalve kohal iga päev kella 10–20, Paala järve ääres iga päev kella 12–20.

Linnapea Madis Timpson ütles, et Viljandi on suvitajate jaoks valmis ja endiselt kehtivatest tervisekaitsemeetmetest hoolimata saab siin mõnusalt aega veeta. "Rannad on korrastatud, ujumiskohad üle vaadatud ja terve linn sõna otseses mõttes õide puhkenud. Viljandi ootab külalisi!"

Mõlemas ametlikus rannas on lastele suur mänguväljak. Viljandi järve ääres on ka välijõusaal, kolm võrkpalli- ja kolm rannatenniseväljakut, korvpalliplats, petangiväljak ja tenniseväljakud. Lisaks kulgeb ümber järve 12-kilomeetrine terviserada.

Linnapea sõnul paistab Viljandi teiste suvituskohtade seast silma, sest on Eesti ainus sisemaine kuurortlinn. "Meil on kaks suurepärases korras randa, väga head hotellid ja söögikohad, kaunis vanalinn koos lossimägedega ja põnevad galeriid. Kogu linn on hästi kompaktne ehk kõik on käe-jala juures," lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles