Rongiliiklus Lelle ja Viljandi vahel taastub peagi

Priscilla Õmblus
Copy
Aprillis sõitis rongiga 167 000 reisijat, mis on neli korda vähem kui eelmisel aastal samas kuus, kus reisijaid oli 708 500.
Aprillis sõitis rongiga 167 000 reisijat, mis on neli korda vähem kui eelmisel aastal samas kuus, kus reisijaid oli 708 500. Foto: Gerthrud Grents

Remonditööd Lelle–Türi raudteelõigul on edenenud plaanipäraselt ning alates 8. juunist saavad rongid seal taas sõita. Lisatakse ka väljumisi, millega taastub tavapärane liiklemissagedus Tallinna–Viljandi suunal.

"Enam kui kuu aega on Lelle ja Viljandi vahel tulnud kasutada asendusbusse. Seda suurem on rõõm, et saame alates esmaspäevast sõitjaid taas täielikult rongidega teenindada," ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. "Et remonditööd veel kestavad ja kiirus sellel lõigul on piiratud, tuleb arvestada mõne minuti võrra pikema sõiduaja ja muutunud väljumisaegadega. Kiiremaks muutub rongiliiklus aasta lõpus."

Kongo lisas, et kuigi tööd kestavad veel mõnda aega, saab alates 8. juunist sõita Tallinna ja Viljandi vahel kogu tee rongiga. "Seetõttu lisame sõiduplaani väljumisi: Tallinnast Viljandisse saab alates esmaspäevast taas viiel korral päevas, Türile üheksal ja Raplasse 17 korral päevas."

Sõiduplaanid on leitavad Elroni veebilehelt ja ooteplatvormidelt, tasuta rongiinfot jagatakse ka ööpäevaringselt telefonilt 616 0245.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles