Kolmeksi töötaja ei olnud nakatunud koroonaviirusega

Margus Haav
, reporter
Copy
Kolmeks pidi läinud neljapäeval ühe tsehhi töötajad koju saatma, sest nende seast ühe koroonaproovi vastus osutus positiivseks. Nüüdseks on teada, et kordusproov oli siiski negatiivne.
 
Kolmeks pidi läinud neljapäeval ühe tsehhi töötajad koju saatma, sest nende seast ühe koroonaproovi vastus osutus positiivseks. Nüüdseks on teada, et kordusproov oli siiski negatiivne.  Foto: Elmo Riig

Läinud nädalal positiivse koroonaproovi tulemuse saanud aktsiaseltsi Kolmeks töötaja kordusproov osutus ettevõtte juhataja Leho Haldna kinnitusel negatiivseks. 

Viljandis Planeedi tänaval tegutseva masinatootja Kolmeks töötaja sai koroonaviiruse diagnoosi kolmapäeval, 27. mail. Pärast terviseametiga nõupidamist saatis ettevõte järgmisel päeval tehasest ühe tsehhi töötajad koju ning aktsiaseltsi juhataja Leho Haldna ütles, et tema sai nakatumisjuhtumist terviseametilt teada neljapäeva hommikul.

"Terviseamet teatas sellest faktist ja selgitas, et viiruseosakesed hävivad 72 tunni jooksul ja on vaja teha desinfitseerimine. Selle info põhjal panime ühe osakonna kinni ja saatsime inimesed koju," rääkis Haldna. Tema sõnul oli positiivse diagnoosi saanud nakatunu tööl olnud kõigil varasematel päevadel, kuid haigusnähte tal ei olnud, sest ettevõttes kehtib kord, et tõbiseid inimesi tööle ei lubata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles