Purjus murutraktorist rammis kolm korda suurt veokit (5)

Üllar Priks
, reporter
Copy

Kolmapäeval enne kella poolt kolme päeval juhtus liiklusõnnetus Viljandimaal Põhja-Sakala vallas Kärevere külas, kus joobes murutraktori juht sõitis otsa poolhaakega Scania veoautole, kes tõi teetööde jaoks kruusa.

Sündmuspaigal viibinud vabakutselise fotograafi Kenno Soo sõnul oli politsei saabumise ajaks joobes murutraktori juht sündmuskohalt lahkunud. Mees tabati läheduses asuva talu juurest ning politsei tuvastas tal kriminaalse joobe. Veoautot juhtinud mehe ütlemist mööda oli murutraktor vähemalt kolm korda vastu veoautot sõitnud, enne kui seisma jäi. "Joobes murutraktori juht ütles, et ta on juba neli päeva jutti joonud," märkis Kenno Soo.

Politsei perssiesindaja Kerly Virk kinnitas telefonitsi Soo tähelepanekuid, aga ei soovinud kommenteerida asjaosaliste ütlusi, kuni nad pole üle kuulatud. Üksiti lisas Virk, et veoautol nähtavaid kahjustusi esialgu ei leitud. "Sõiduki omanik laseb masina täiendavalt üle vaadata, kas varakahju üldse tekkis. 64-aastase murutraktoristi suhtes alustati menetlust, kuna ta juhtis sõidukit joobnuna," lausus pressiesindaja.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles