Vargad viisid tarud koos mesilasperedega minema

Üllar Priks
, reporter
Copy
Sellised nägid välja nädala alguses Linnamäe talust varastatud mesitarud.
Sellised nägid välja nädala alguses Linnamäe talust varastatud mesitarud. Foto: Maria Laur

Maria Laur on Meleski lähistel Linnamäe talus aastaid mesilasi pidanud. Kui varasemalt on talle tuska teinud tarude kallal lammutanud karud ja nugised, siis nüüd on suure kahju teinud pahatahtlik inimene. Nimelt on nii mesilaspered kui nende kodud järelhaagisele tõstetud ning kõige täiega minema viidud.

Maria Lauri sõnul varastati tal kahest tarust kaks mesilasperet juba 22. aprillil. Siis naine politseisse avaldust ei teinud ning otsustas saadud kahju lihtsalt üle elada ja eluga edasi minna.

Vahepeal tegi ta vanadele tarudele põhjaliku uuenduskuuri ning ostis ka portsu uusi mesilasperesid nende katuste alla askeldama. Esmaspäeva öösel vastu teisipäeva tehti aga plats puhtaks. Või kui täpne olla, siis viidi koos mesilasperedega minema kuus renoveeritud ning üks renoveerimata kindlat tüüpi taru. Üks sama tüüpi veel värvimata taru oli millegipärast ära põlatud ning ühest teist tüüpi tarust oli mesilaspere kaasa võetud. “Ma alles hiljuti panin end PRIA-s kirja ja ju see ongi kurja juur, sest need kaardid on ju avalikud,” otsis Laur põhjust, miks ta just nüüd pikanäpumeeste huviorbiiti sattus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles