Viljandi võrkpalliklubi tuleb pärast pikki aastaid välja esindusmeeskonnaga

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi võrkpalli edendaja, treener Tauno Lipp teatas algavaks hooajaks esindusmeeskonna komplekteerimisest. Ise ta mängijasärki selga ei tõmba, vaid asub uut satsi juhendama.
Viljandi võrkpalli edendaja, treener Tauno Lipp teatas algavaks hooajaks esindusmeeskonna komplekteerimisest. Ise ta mängijasärki selga ei tõmba, vaid asub uut satsi juhendama. Foto: Elmo Riig

Juba pikka aega pole Viljandi võrkpallis olnud esindusmeeskonda. Uuest hooajast puhub siinne selle ala edendaja, Viljandi võrkpalliklubi asutaja Tauno Lipp sellele elu sisse.

"Eks seal ole suuresti ikka Viljandi inimesed. Paljud on välja kasvanud spordikoolist ja tiirutanud eri klubides mängides mööda Eestit peale oma kodulinna," lausus ta ning rõhutas: "See on auasi. Just see andis tõuke meeskond luua."

2019. aastal asutatud Viljandi võrkpalliklubi koondab siinsed mängijad, sõltumata tasemest – noored, harrastajad ning nüüd varsti ka esindusmeeskonna. Tauno Lipp nentis, et sellest on nüüdseks möödas 16 aastat, kui Viljandis sai viimati võrkpalli esindusmeeskonnast rääkida. "Eks praegusel ajal ole see hulljulge plaan uue meeskonnaga välja tulla," möönis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles