Volikogu liige protestib abivallavanema kandidaadi vastu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Viljandi abivallavanema kandidaadiks esitatud Irma Väre ametisse kinnitamise vastu on astunud Mustla lähedalt pärit vallavolikogu liige Valmar Haava, kes esitab teistele poliitikutele saadetud kirjas tema kohta palju süüdistusi.
.
Viljandi abivallavanema kandidaadiks esitatud Irma Väre ametisse kinnitamise vastu on astunud Mustla lähedalt pärit vallavolikogu liige Valmar Haava, kes esitab teistele poliitikutele saadetud kirjas tema kohta palju süüdistusi. . Foto: Marko Saarm

Kui Viljandi vallavolikokku kuuluv ettevõtja Valmar Haava sai teada, et valla senist sotsiaalnõunikku Irma Väret soovitakse kinnitada uueks abivallavanemaks, saatis ta oma kolleegidele volikogus avaliku kirja, milles palus sellele vastu hääletada.

Kärstnas elav Valmar Haava nimetab pöördumises Väret, kes töötas aastaid Tarvastu vallamajas, ebapädevaks ja üleolevaks inimeseks, kes ähvardab teisi. Haava väidab oma kirjas, et teab mitut inimest, kes võiksid tema sõnu kinnitada. Samas avaldab volikogu liige kirjas kahetsust, et neil inimestel pole võimalik tulla volikogu istungile ja oma kogemusi jagada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles