Tööstuspargis leidis ostja kolm krunti

Margus Haav
, reporter
Copy
Oksjonilt ühe krundi soetanud Colpor Bakery Services plaanib Viiratsi külje alla Mäeltküla tööstusparki ehitada tööstus- ja laohoonet. Firma nimel pakkumise teinud Vaido Villand (paremal) elab ise samuti Viiratsis. Vasakul jälgib oksjoni käiku valla projektispetsialist Indrek Talts.
Oksjonilt ühe krundi soetanud Colpor Bakery Services plaanib Viiratsi külje alla Mäeltküla tööstusparki ehitada tööstus- ja laohoonet. Firma nimel pakkumise teinud Vaido Villand (paremal) elab ise samuti Viiratsis. Vasakul jälgib oksjoni käiku valla projektispetsialist Indrek Talts. Foto: Marko Saarm

Viljandi valla teisipäeval korraldatud oksjonil müüdi ettevõtjatele kolm krunti Viiratsi külje alla kavandatavasse Mäeltküla tööstusparki.

Kaks pakkujat tundsid huvi kolme krundi hoonestusõiguse vastu ning omanikku vahetasid need alghinnaga. Müüdud kruntide suurus oli 4600–4800 ruutmeetrit ning nende eest maksti 9200–9600 eurot.

Tootmis- ja laohooned

Vallavanem Alar Karu nentis, et enne eriolukorra väljakuulutamist oli oksjonist huvitujaid märksa rohkem ja nende seas oli nii mõnigi tuntud firma. «Võimalik, et eriolukord on sundinud kasvuplaane kärpima ja seetõttu ei julgenud nad investeerida,» mõtiskles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles